Specialist in motoriseren
Eigen atelier
Persoonlijke aanpak

Houten lamellen kopen in Roeselare

Wij hebben een prachtige collectie aan houten lamellen die u vindt inj onze showroom in Roeselare. Wij hebben ruim veertig jaar ervaring in de branche. Bij Servio Deco kunt u daarom terecht voor een persoonlijke aanpak. Wanneer u bij ons langskomt met wat voorbeeldfoto’s en de afmetingen, dan voorzien wij u van een prijsofferte. Als u de houten lamellen daarna bij onze winkel in Roeselare koopt, dan plaatsen onze professionals de raambekleding op een nette manier en werken ze alles deskundig af. Zo geniet u van prachtige raamdecoratie, zoals onze houten lamellen van hoge kwaliteit.

Bekijk alles wat we aanbieden

Wij vertellen u graag meer over houten lamellen bij onze winkel in Roeselare

Slaapkamer - Servio Deco

De houten lamellen die u bij ons koopt, werken we precies op maat af bij ons atelier in Roeselare. Zo zorgt deze prachtige raamdecoratie voor een luxe en warme uitstraling in iedere ruimte. Lamellen zijn ontzettend veelzijdig en zijn te vergelijken met shutters. Zo kunt u de lamellen, net zoals shutters, ook gebruiken als zonwering. Shutters hebben echter een robuustere uitstraling doordat deze verbonden zijn aan een brede ladderband. De lamellen van de jaloezieën zijn vaak verbonden met een dun koord.

 

Ontdek ons ruime assortiment

 

Bent u geïnteresseerd in houten lamellen van Servio Deco uit Roeselare? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en voorzien u van gedegen advies. Daarnaast bekijkt u hier ook onze andere soorten raambekleding en doet u ideeën op om uw interieur op te frissen. Wist u bijvoorbeeld dat u bij ons ook een zetelhoes op maat kunt laten maken? Natuurlijk kunt u uw vragen ook stellen door contact met ons op te nemen via de telefoon of via een e-mail. U bereikt ons door te bellen naar +32 (0)51 240 096 of door te mailen naar info@serviodeco.be. Wij hopen u snel verder te mogen helpen!