Specialist in motoriseren
Eigen atelier
Persoonlijke aanpak

Een prachtige zetelhoes op maat in West-Vlaanderen

Wanneer u toe bent aan iets nieuws, dan laat u een zetel op maat maken bij ons in West-Vlaanderen! Zo is het niet nodig om een nieuwe zetel aan te schaffen, maar voegt u toch iets nieuws toe aan uw interieur. Voor een mooi eindresultaat laat u de zetelhoes op maat maken door Servio Deco in Roeselare, provincie West-Vlaanderen. Wij zijn namelijk een familiebedrijf met ruim veertig jaar ervaring.

Bekijk alles wat we aanbieden

Een zetelhoes op maat laten maken in West-Vlaanderen

Slaapkamer - Servio Deco

Door onze ruime ervaring hebben wij een schat aan kennis opgedaan over het maken van vele soorten kwaliteitsproducten op maat, zoals:

In ons eigen atelier maken wij dan ook hele speciale producten. We zorgen daarbij voor een persoonlijke aanpak. Zo komen we naar u toe om het raam of meubelstuk op te meten en om u te adviseren voordat we een gordijn of zetelhoes op maat vervaardigen. Daarnaast plaatsen wij de raambekleding op professionele wijze.

Bezoek onze showroom

Door onze persoonlijke aanpak en expertise kunt u rekenen op een kwaliteitsproduct dat helemaal voldoet aan uw wensen. Wilt u een zetelhoes op maat laten maken door onze specialisten in West-Vlaanderen? Kom dan gerust eens langs in de showroom in Roeselare of neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +32 (0)51 240 096 en via het e-mailadres info@serviodeco.be. Wij hopen u binnenkort te mogen voorzien van een prachtige zetelhoes of gordijnen!